Fint med stensättning

Gott med indisk restaurang.

Göra det fint hemma

Ja man vill ju ha det fint och mysigt hemma och det finns många bra saker som man kan göra för att det ska bli fint hemma och det är ju underbart att det finns så mycket som man kan göra. Och det gäller att man ser efter sitt hem och håller efter för det finns ju alltid saker som behövs göras och som är bra att man göra lite då och då.
Det är så fint att lägga stensättning vid ingången till huset tycker jag, det ger en fin och fräsch känsla till hemmet. Och om man gör det så kommer det bara att bli finare och finare med åren. Det slits på ett snyggt sätt och får det att blir fint och mysigt.

Hitta det som man tycker om

Ja det är bra att man hittar det som man tycker om och som gör att det blir personligt hemma och med ens saker som man känner är det som man vill ha och som man tycka är snyggt och fint. Ja det gäller att man hittar det som finns och att det är bra saker som man kan hitta. Ja det är ju underbart när man känner att man får det att bli sådär som man har drömt om att ha det. Och med lite sten och med lite naturmaterial så blir det väldigt hemtrevligt tycker jag och gör att det ser väldigt fint ut. Det är i alla fall vad jag tycker och det känns bra att kunna få det att bli så som man har tänkt sig. 
Så kolla upp lite olika stensättningar som finns och se om det är något som kommer att passa hemma hos er. Det är kul att få lite inspiration av andra och se hur dom har gjort det och vad man själv kan göra.